Стопкадър и видео фейсбук,  Командващият на Съюзното съвместно командване на силите

...
Стопкадър и видео фейсбук,  Командващият на Съюзното съвместно командване на силите
Коментари Харесай

Адмирал Бърк: България има невероятна тренировъчна зона на полигона в Нова село

Стопкадър и видео фейсбук,  

Командващият на Съюзното взаимно командване на силите в Неапол адмирал Робърт Бърк е на двудневно публично посещаване у нас, като главен акцент във визитата му беше срещата с военнослужещите от българските и американските въоръжени сили, които упражняват дружно на образователния полигон Ново Село. 

Адмирал Бърк изслуша брифингите, показани от командирите,  разпита до каква степен е стигнала стиковката на бойната група и изгледа проява на бойни качества, направени от ротата Страйкър и 42-ри механизиран батальон Ямбол, който е от състава на Втора механизирана бригада.

„ Нашата задача е да защитим един милиард жители, които живеят на територията на Алианса и носим отговорност да подсигуряваме, че съветската експанзия в Украйна няма да ескалира и да се популяризира. Една от дилемите ми е да подсигурявам, че съдружниците работят дружно и усилват оптимално капацитета на тази бойна група. Имате невероятна подготвителна зона тук в Ново Село, а военнслужещите работят крепко, с цел да подобрят оперативната съгласуемост посредством отработването на тактически дейности с комбинирано оръжие.  Всички вие играете жизненоважна роля в отбраната на Алианса. Заедно сме по-силни и демонстрираме своята решителност всеки ден. Продължавайте да ралботите и да предиизвиквате себе си, и вашите съекипници. Очаквам с неспокойствие да видя, че напъните ви дават резултат “, съобщи адмирал Робърт Бърк.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР